Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPS - Autóbiztonság képes leírás - Autóbiztonság.tlap.hu
részletek »

GPS - Autóbiztonság - Autóbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobiztonsag.tlap.hu » GPS - Autóbiztonság
Keresés
Találatok száma - 27 db
Setech GPS nyomkövetés, flottakövetés

Setech GPS nyomkövetés, flottakövetés

A flottakövetés segíteni fogja Önt abban, hogy a GPS jeladóval ellátott járműveit akkor is megtalálja, ha azok illetéktelen kezekbe kerültek. A flottakövetés továbbá versenyelőnyt jelent cége számára mind a logisztikai feladatok koordinálásában, mind cégautók állapotának ellenőrzésében. Statisztikák szerint a flottakövetés használata 10% feletti megtakarítást is eredményezhet. A GPS nyomkövetés működése közben gyűjtött minden információ mentésre kerül a központi szerveren, így azok a későbbiekben is bármikor elérhetők és lekérdezhetők lesznek. A GPS nyomkövetés segítségével Ön egy nagyméretű gépjárműflotta esetén is egyszerűen áttekinthető képet kap az autók mozgásáról, helyzetéről és állapotáról.

Rukon Kft

Rukon Kft

Free web site templates to jump start your new web site.

Pekasat Easy II

Pekasat Easy II

Oldalunkon gépjárművek optikai - futómű - chip - motor - felni tuning lehetőségeinek tájékoztatója, felszerelések, baleset megelőzési hírek, tanácsok az ORFK - OBB támogatásával, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, a webáruházban különböző tuning alkatrészek várják az oldal látogatóit.

Nyomkövetés

Nyomkövetés

A tőlünk kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval bárhonnan, bármikor használhatja térképünket, élőben nyomon követheti gépjárművét, alkalmazottját, szeretteit anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami a napi munkavégzés vagy vészhelyzet esetén elengedhetetlen. Minden általunk kínált csomag magában foglalja egész Európát -utcaszintű részletességgel - külön opciós költség nélkül!

mytrack.hu - Mindig szem előtt

mytrack.hu - Mindig szem előtt

Mindenki számára egyszerűen megvásárolható dobozos járműkövető termékek, SMS riasztási funkcióval! Mindenki számára nyújtott online járműkövető rendszer, ami teljes mértékben kipróbálható. Többféle termék, autó és motortulajdonosoknak egyaránt ideális. Rugalmas konstrukció, újszerű termék kínálat és kiváló rendszer.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

Válassza Ön is a Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. által kínált korszerű GPS alapú gépjárművédelmi szolgáltatásokat! A hazai piacvezető Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. számos GPS alapú szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, melyek a védett gépjárművek követésén túl rengeteg egyéb hasznos információt is biztosítanak a gépjármű tulajdonosának, vagy üzemeltetőjének. A Multi Alarm Vagyonvédelmi Zrt. által telepített GPS alapú gépjármű védelmi rendszerek, valamint a napi 24 órán át, az év minden egyes napján folyamatosan üzemelő gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás kiemelt biztonságot nyújt a védett gépkocsik számára.

Mobil GPS Hungary - gps alkalmazások

Mobil GPS Hungary - gps alkalmazások

Cégünk több mint egy évtizede az elsők között kezdett el foglalkozni a GPS alkalmazások, rendszerek forgalmazásával, telepítésével és egyben a felügyeletével is. Ezek a rendszerek messzemenően nagyobb biztonsági mutatókkal rendelkeznek, mint a hagyományos biztonsági, vagyonvédelmi rendszerek. Kényelmes, de ugyanakkor gazdaságos, személyre szabható díjcsomagok. Teljes kontroll az egész gépjármű flotta felett, nem utolsó sorban a menetteljesítmények ellenőrizhetősége végett. Megbízhatóság és technikai tulajdonságok alapján országunk egyik legjobb műholdas biztonsági rendszere. Folyamatosan bővülő szolgáltatások, lehetőségek segítik az ügyfeleket a megfelelő rendszer kiválasztásában. Továbbá ajánljuk a cégünk által forgalmazott hagyományos védelmi, riasztó rendszerek telepítését, melyek többször is elnyerték az 'Európa legjobb riasztó berendezése' díjat.

Hirdetés
GSSC Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

GSSC Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A GSSC Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (GSSC Kft.) honlapja. Cégünk távfelügyeleti objektumvédelemmel, járműkövetéssel, szociális és technológiai távfelügyelettel foglalkozik elsősorban.

GPSmart Kft

GPSmart Kft

Cégünk a GPSmart Kft. többéves hazai és nemzetközi programozói illetve hardverépítési tapasztalattal rendelkező innovatív vállalat. Szolgáltatási körünk elsősorban az internet alapú komplex flottakövetési, gépjárművédelmi és nyilvántartási megoldások. Folyamatos fejlesztéseink és testre szabott megoldásaink garantálják ügyfeleink elégedettségét. Nemzetközi sikerünket mutatja, hogy többek között a Volvo gépjárművekbe a gyártósoron kerül GPSmart rendszer és olyan hazai cégeket tudhatunk hosszú távú ügyfeleink között, mint a MÁV, vagy a CBA.

GPS nyomkövetés

GPS nyomkövetés

Installation of industrial and safety cameras, GPS tracker, GPS logger

Gépjármű nyomkövetés - GeoGuard

Gépjármű nyomkövetés - GeoGuard

Az innovatív autóvédelmi megoldás gondoskodik arról, hogy autója kulcs nélkül nyitható legyen, de 30 másodpercen belül leáll, ha a programozott mobiltelefont nem érzékeli az autótérben. A lopásvédelem a Geoguard segítségével magas fokú biztonságot nyújt a felhasználó feltétlen kényelme mellett. Az egyedülálló autóriasztó három fajta funkcióval rendelkezik: lopás ?és rablásvédelem, igény szerint GPS-követés, valamint a mobil applikáció. Prémium autóvédelem igényes ügyfeleknek. Látogasson el honlapunkra további információért!

Flottakövetés és műholdas védelem

Flottakövetés és műholdas védelem

META autóriasztók, METASAT műholdas gépjármű- és flottakövető rendszerek

Flottakövetés

Flottakövetés

Flottakövetés, műholdas védelem, GPS

Tuti menü