Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóbiztonság képes leírás - Autóbiztonság.tlap.hu
részletek »

Autóbiztonság - Autóbiztonság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobiztonsag.tlap.hu » Autóbiztonság
Keresés
Találatok száma - 45 db
Védelem a jégeső ellen!

Védelem a jégeső ellen!

Célunk segíteni azokon a gépjármű tulajdonosokon, akik nem csak egy szállítóeszközként kezelik autójukat. Garázs és fedett autóbeálló híján ez a tulajdonos rémálomként éli meg, ha jön a vihar, hisz manapság sok esetben jégeső kíséretében bontakozik ki. Jégeső a gondja? A BullTerr Ponyva megoldja!Bízza ránk autója védelmét

Váltózár, váltózár beszerelés

Váltózár, váltózár beszerelés

Budapesten 15 év tapasztalattal váltózár beszerelés. A Construct H Kft. kizárólagos importőre és forgalmazója a Construct váltózárnak. A váltózár beszerelés történhet zuglói műhelyünkben vagy a vevő által meghatározott helyen. Öt éve garanciát vállalunk a termékre. A váltózár cseh termék amely rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlásával.

Váltózár beszerelés

Váltózár beszerelés

Váltózár beszerelést vállalunk szinte az összes autó márkához! Kérem tekintse meg referenciáinkat.Most akciós beszerelés! Cégünk szerves részét képezi az autó lopás elleni küzdelemnek. Úgy válasszuk ki termékeinket, hogy azok ne felesleges anyagi kiadások legyenek hanem hathatós védelmet nyújtsanak az autó tulajdonosának.

Váltózár beszerelés

Váltózár beszerelés

Budapesten, és Pest megyében 14 szerelő műhelyünk várja azokat, akik úgy döntöttek, hogy élni kívánnak a váltózár nyújtotta védelemmel. A váltózár beszerelés nagyban hozzájárul a gépjármű lopás elleni védelméhez, s a ráfordított idő és pénz jóval kevesebb, mint a jármű értéke. A váltózár szerelést képzett szakemberek végzik, így a gépjármű nem veszti el a gyári garanciáját, a váltózár szerelés pedig örök garanciát élvez. Műhelyeinkben megtalálja a Magyarországon kereskedelmi forgalomban lévő összes váltózár típust, és szakembereink segítségével kiválaszthatja az Ön autójához leginkább megfelelőt. Ezenkívül motortér zár beszerelést, és UV gravírozást is vállalunk. Keresse fel a www.valtozar.co.hu weboldalunkat, ahol a váltózár árak menüpontban megtalálja árainkat, valamint oldalunkon figyelemmel kísérheti akcióinkat.

Tetőcsomagtartó a biztonságos vezetésért!

Tetőcsomagtartó a biztonságos vezetésért!

A cégünk által forgalmazott tetőcsomagtartók és tetőboxok, valamint egyéb csomagtartók tulajdonságai, választható kivetelek; fém, műanyag, mágneses vagy hagyományos csavaros rögzítés. Rendkívüli minőségű tetőre, hátulra és vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kínálatunk biztosan kielégíti az Ön igényeit is. Tekintse meg továbbá változatos tetőbox és síléctartóinkat is, melyeket bérelhet vagy meg is vásárolhat. Kerékpártartó szerelése tetőre, vonóhorogra vagy hátsó ajtóra. Az utóbbi előnye, hogy a kerékpárok nem ütődnek össze a kerékpártartóink kivitelezése a sínpárok miatt ezt nem engedi. Keresse hasonlóan kiváló minőségű síléctartóinkat is weboldalunkon!

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

PONYVAGARÁZS

PONYVAGARÁZS

Ponyvagarázs és ponyvatermékek gyártása és forgalmazása személyautókhoz, teherautókhoz, lakóautókhoz, motorokhoz, quadokhoz és mezőgazdasági járművekhez. Vállalkozásunk f˜ profilja a ponyvagarázs gyártás személygépkocsikhoz, motorokhoz, hajókhoz, illetve egyéb speciális jármˆvekhez. A ponyvagarázs gyártás területén szerzett több évtizedes tapasztalat, a min˜ségi alapanyagok felhasználása és a folyamatos min˜ségellen˜rzés garantálja, hogy a garázs hosszú éveken keresztül megvédi jármˆvét a kedvez˜tlen vagy káros küls˜ hatásoktól.

Ponyva készítés

Ponyva készítés

Fortuna Ponyva Kft. kiváló minőségű szolgáltatásai révén hosszú élettartamú ponyva készítésére szakosodott. Ponyva készítés és javítás mellett ponyva garázs és takaróponyva készítését is vállalja. Elhasználódott, megésrült a ponyvája esetleg átalakításra lenne szükséges? A Fortuna Ponyva Kft. szakember gárdája megoldja problémáját. Otthon könnyen összeállítható ponyvagarázsok, különböző méretekben és színekben. Garázs építési engedélyt nem igényel. Tekintse meg a Fortuna Ponyva Kft. ponyvagarázs kínálatát és árait.

Hirdetés
Persecutor - autóvédelmi megoldások

Persecutor - autóvédelmi megoldások

A Persecutor Kft. majd 20 év szakmai tapasztalatával és referenciájával kínálja gépjárművédelmi fóliáit: ismerje meg 3M betekintésvédelmi és betörésvédelmi ablaküvegfóliáinkat, melyekre - mind a terméket, mind a telepítést illetően - garanciát vállalunk. Ügyfélszolgálatunk felkészült munkatársai bármilyen kérdése, kérése esetén készséggel állnak rendelkezésére.

Pajzs Gépjárművédelem

Pajzs Gépjárművédelem

Teljes körű, autómárka és típus független gépjárművédelem a Pajzs Technológia segítségével. A rendszer részét képezi az autóriasztó, az indítás- és rablásgátló, valamint a speciális motortérvédelem, mely a motortérben elhelyezett gépjárművédelmi berendezések rendeltetésszerű működését szavatolja. A gépjárművédelmi rendszer védelmet nyújt az autólopás minden formája ellen (lopás, rablás, trükkös lopás). Pajzs GPS gépjárművédelmi rendszer beszereltetése esetén kedvezményes casco biztosításra is lehetőség nyílik.

Nyomkövetés és járműkövetés

Nyomkövetés és járműkövetés

A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét. A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.

Nyest befogás az autó érdekében

Nyest befogás az autó érdekében

A budai kerületek autószerelői előtt nem ismeretlen a nyest okozta rágás a motortérben. Előfordul hogy indítókábelt rág meg a nyest, de gyakran kaparja szét a motorháztető szigetelőanyagát is. Az ultrahangos riasztók nem elég hatékonyak, a különféle riasztó spray-k pedig rövid ideig tartják csak távol az állatot. A mi cégünk élvefogó ketreccel fogja be a területen portyázó nyesteket, majd eltávolítja őket az ingatlanról. Lakatlan területen szabadítjuk a befogott állatokat. Várjuk hívását. Ne várja meg míg nem indul az autó.

Mobilgarázs

Mobilgarázs

Mobilgarázsok gyártása trapézlemezből, illetve azok kivitelezése. Ingyenes kiszállítás és összeszerelés az ország egész területén. Gyors kivitelezés, szállítás 3 héten belül, helyszíni összeszerelés már 35 perctől! (Épület méretétől függően.) Mobilgarázsaink időtállóak, nem igényelnek karbantartást. Egyedi méretek, színes lemezből is. Kérhetők hozzá kiegészítők is: pl. ablak, ajtó, eresz, szigetelés. Különleges fa hatású trapézlemezből is készítünk mobilgarázst. Nézzen szét kínálatunk között! Hívjon minket, vagy kérjen visszahívást a honlapunkon szereplő lehetőségre kattintva.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Lézerblokkoló

Lézerblokkoló

Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést. Mire jó? Megóvhat a büntetéstől, időt takarít meg, biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni, védi jogosítványát és pénztárcáját. Online vagy telefonos rendelés esetén is a kézhezvétel napjától számítva két hét áll a rendelkezésére, hogy mobil készülékét kipróbálja! Ha nem válik be, kérdés nélkül visszafizetjük annak árát!

Lakossági garázskapuk

Lakossági garázskapuk

Elektromos kapu kínálatunkat látnia kell, ha szekcionált garázskapu után kutat. Az otthoni használatra is alkalmas Quadra, Linea és Natura berendezéseink szolgálatra készek. Nem menjen messzire akkor sem, ha üzemi tolókapu vagy ipari kapu vásárláson gondolkodik! Gyorsjárású, alacsony küszöbös, redőnyös és tűzgátló modellek várják. Ezek mellett raktárunkban kapunyitó motor szetteket és kapumozgató automatákat is talál. Vállaljuk a kapuk szállítását, beszerelését és javítását is, az ország egész területén. Hívjon minket!

Tuti menü